Pressmaterial

Nyheter

Tobias Berglund tillträder som VD för specialistbolaget Wise Consulting AB

Tobias Berglund, tidigare interim VD befordras till permanent VD för HR konsultbolaget Wise Consulting AB, ett helägt specialistbolag inom Wise Group. Tobias tillträder den 1 mars 2023.

- Det är ett nöje för mig att få meddela att Tobias kliver på ett permanent uppdrag som VD för vårt renodlade HR konsultbolag inom gruppen, Wise Consulting. Tobias känner väl till verksamheten och organisationen genom sin tidigare roll som senior managementkonsult, affärsutvecklare och sedan i höstas, interim VD för bolaget. Wise Consulting, spelar en nyckelroll i gruppens erbjudande och strategiska utveckling framåt där Tobias, affärssinne och goda ledarskap kommer att vara bidragande framgångsfaktorer, säger Ingrid Höög, koncernchef.

- Jag är väldigt glad för att nu permanent få möjligheten att anta rollen som VD för Wise Consulting. Det är ett bolag med mycket potential både som affär betraktat och utifrån medarbetare samt ledare i teamet. Jag har sedan start trivts mycket bra inom såväl Wise Consulting som koncernen och ser fram emot att få driva den framtida utvecklingen tillsammans med kollegor och medarbetare, avslutar Tobias Berglund.

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög VD och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: ingrid.hoog@wisegroup.se

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR konsulting & ledarutveckling som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, och lokal närvaro genom våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se