Pressmaterial

Nyheter

Nathalie Berthelius lämnar Wise Group

Nathalie Berthelius har efter dryga 4 år på egen begäran valt att lämna sin anställning som Chief People & Culture Officer. Nathalie frånträder koncernledningen 8 juni 2021 och kommer efter överlämning att tillträda ett nytt uppdrag utanför koncernen till hösten.

- Att få driva strategiska kulturella och kommersiella synergier inom en grupp som har den egna professionen som både hjärta och affär har varit en fantastisk förmån. Wise Groups drivkraft att göra näringslivet mer modigt och mänskligt har varit vägledande i de initiativ vi tagit under åren, säger Nathalie Berthelius.

- Nathalie har varit en mycket uppskattad kollega som gjort avtryck både i sin roll som HR chef och som kommunikativ röst såväl internt som externt. Wise Group och jag vill rikta ett stort tack till henne för detta och för hennes bidrag till Wise Groups stärkta position som "thought leader" inom HR-sfären. De strategiska HR- och kommunikationsfrågorna kommer inledningsvis att ägas av koncernledningen framåt, säger Ingrid Höög, Koncernchef.

Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: ingrid.hoog@wisegroup.se

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 3 juni 2021 kl. 08:00 CEST.

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, med kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se