Pressmaterial

Nyheter

Katarina Walter tillträder som ny VD för specialistbolaget Wise Consulting AB

Katarina Walter, tidigare VD för tjänstedesignbyrån Antrop, tillträder som ny VD för Wise Consulting, ett helägt specialistbolag inom Wise Group. Katarina kommer att ingå i gruppens Management Team och tillträdet sker den 7 mars, 2022.

- Det är ett nöje för mig att officiellt välkomna Katarina Walter som VD för gruppens HR konsultbolag Wise Consulting. Jag ser hennes affärssinne, omvittnat goda ledarskap och förmåga att inspirera andra med sin övertygelse som en stor tillgång i den spännande fas, bolaget och gruppen som helhet, befinner sig i just nu, säger Ingrid Höög.

- Känslan av att spela roll i en utvecklingsresa är det som får mig att med lätthet kliva upp en måndagsmorgon och ta mig an en ny arbetsvecka. Att få förtroendet att leda Wise Consulting där alla kollegor delar samma passion - och där själva kärnaffären är att hjälpa andra organisationer nå sin fulla potential - känns fantastiskt! Som Nordens ledande konsultföretag inom HR har Wise Consulting en fenomenal plattform att förbättra framtiden för bolag och människor - och större ska den bli, avslutar Katarina Walter.

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög VD och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: ingrid.hoog@wisegroup.se

Se mer: www.wiseconsulting.se

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR konsulting & ledarutveckling som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, och lokal närvaro genom våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se